Autodoplnky pre Vaše auto - bezpečný a pohodlný nákup na Auto123.sk

O nákupe na Auto123.sk


Vítame Vás na e-shope AUTO123.SK.  Naším cieľom a zároveň radsťou je byť tu pre Vás vždy, keď potrebujete spoľahlivého partnera pre výber auto-moto príslušenstva online. Snažíme sa čo je v naších silách, aby bol Váš nákup čo najpohodlnejší a najtransparentnejší. Preto vám prinášame stručný prehľad možností, ako u nás nakupovať. a zároveň Vás ubezpečujeme, že nakupovanie kvalitných autodoplnkov a vybavenia pre auto-moto segment je na Auto123.sk je pre Vás tá správna voľba.


Doprava

Ako tovar zasielame?

Vaše objednávky expedujeme prostredníctvom osvedčených dopravcov, aby vaše zásielky dorazili bezpečne a včas. O doručenie priamo na Vámi zvolenú adresu sa postará DPD Kuriér. Pre flexibilné vyzdvyhnutie na viac ako 2,600 výdajní po celej SR je tu pre Vás Packeta.

Koľko to stojí?
Cena dopravy (od 2,9 €)  sa odvíja od veľkosti a hmotnosti zásielky, ale aj Vami zvoleného dopravcu, pričom pri nákupe nad 100 € je doprava zdarma.

Kedy mi doručia objednávku?
Tisíce skladových produktov odosielame najneskôr 24 hodín od potvrdenia objednávky. V prípade typových produktov sa môže doba dotania líšiť. Naši spoľahliví partneri zvyčajne doručujú zásielky v rozsahu 2 - 7 dní. 

Všetky dôležité podrobnosti nájdete na našej stránke v sekcii Doprava.

Platba

Na našom e-shope môžete využiť bezpečné, bezhotovostné a bezplatné platby.  Ak preferujete platiť v hotovosti, ponúkame platbu dobierkou.  Ak by ste do budúcna preferovali platiť formou, ktorú aktuálne nemáme sprístupnenú, pokojne nám napíšte Vaše podnety a radi sa pokúsime vyhovieť :)

Vrátenie, výmena a reklamácia tovaru

Vážime si vašu spokojnosť a chápeme, že niekedy sa môže stať, že objednaný tovar jednoducho nevyhovuje. V prípade potreby vrátenia, výmeny či reklamácie tovaru je najefektívnejšie, ak nás čím skôr kontaktujete so žiadosťou o nápravu. Sľubujeme Vám osobný prístup a rýchle vyriešenie vašej požiadavky.  Vaša spokojnosť je u nás na prvom mieste. 

Odborné poradenstvo Auto123

Náš e-shop nie je len obchod. V prvom rade sme skúsení špecialisti na všetko, čo sa týka údržby či vylepšenia Vaších motorových parťákov.  A to sa Vám môže hodiť pre zabezpečenie kompatibility, optimalizíciu výkonu, ušetrenie peňazí,  Našu vynaliezavost  využijete najmä pri personalizovaných riešeniach. Vďaka odbornému poradenstvu tak môžete získať naozaj veľa. Začať môžete hneď tu a teraz!

Garancia dobrého nákupu

Naša ponuka zahŕňa široký sortiment auto-moto produktov pre vaše vozidlo, ale aj produkty mimo motoristiky, ako sú základné potreby pre domácich kutilov, farby a laky, čím sa snažíme komplexne postarať o potreby motoristov. Pečlivo vyberáme zaujímavé produkty od dodávateľov z celého sveta, vďaka čomu môžete dať svojmu autu to najlepšie!  

96 % spokojnosť zákazníkov!

Od založenia našej spoločnosti (r 1999) sme sa dostali k stám-tisícov vyexpedovaných zásielok. Bola a stále to pre nás je neskutočná cesta od malej predajne (z ešte menšieho mesta), k internetovému obchodu s ponukou širokého sortimentu produktov - a veríme že v našom prípade i kvalitných služieb. Vážime si všetkých zákazníkov, ktorí nám zanechali spätnú väzbu (i tú negatívnu). 96 % tná spokojnosť je pre nás silnou motiváciou.